De makers

Deze website is in 2006 gebouwd en sinds dien niet meer bijgewerkt. De leeftijden op deze website kloppen dus niet meer.

Ik ben Maaike, ik ben 19 jaar en ik woon samen met mijn ouders, broer en twee zusjes in Ruurlo. Ik zit net als de andere makers van deze website op de pabo in Doetinchem.

Ik ben Ellen en ik ben 18 jaar oud. Ik zit nu in het tweede jaar van de pabo in Doetinchem en zelf woon ik in Beltrum bij mijn ouders, broer en zusje. Voor de pabo heb ik mijn havo-diploma gehaald in Groenlo op het Marianum. In mijn vrije tijd volleybal ik graag en op het moment speel ik in dames 2 bij VIOS. Ik heb een aantal jaar geholpen met het trainen van meisjes en volgend jaar begin ik als coach bij een team. Als ik tijd heb vind ik het fijn om een boek te lezen en ik luister erg graag naar allerlei muziek. In het weekend doe ik meestal leuke dingen met mijn vriendinnen, dat vind ik altijd erg gezellig!

Ik ben Ilse, 19 jaar, en kom uit Ruurlo. Ik studeer al 2 jaar aan de pabo en het bevalt me heel goed. Mijn hobby's zijn muziek luisteren en spelen (klarinet en gitaar), winkelen en uitgaan. Ik heb met veel plezier aan de website gewerkt en ik hoop dat jullie het ook leuk vinden om de opdrachtkaarten te maken!

Ik ben Anne, 19 jaar. Elk jaar ga ik op vakantie naar de Waddeneilanden. Wandelen over het strand, schelpen zoeken, zwemmen in de zee... en slapen in een tent natuurlijk. Thuis woon ik in een wit huis met een grote tuin. Dit huis staat in Ruurlo en ik woon daar met mijn ouders en broertje. Ik hou van knutselen, muziek maken, toneelspelen, wandelen, lezen, sporten... en van vakanties!

Ik ben Mandy. Ik ben 19 jaar. Ik woon in Nieuw-Dijk, een heel klein plaatsje bij Didam. Sinds twee jaar zit ik op Iselinge, daar leer ik voor juffrouw, het is een leuke opleiding. Mijn hobby's zijn: muziek luisteren, winkelen en op vakantie gaan.